Ik ben me ervan bewust dat ik zorgvuldig om moet gaan met de informatie die je mij als cliënt ter beschikking hebt gesteld. Ook moet ik voldoen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (die sinds 2016 geldt en vanaf 25 mei 2018 zal worden gehandhaafd).
Hieronder leg ik uit hoe ik dat doe.

Je contactgegevens

Je naam, adres en overige contactgegevens gebruik ik om contact met je te onderhouden in aanloop naar, tijdens en na afloop van een eventueel coachtraject of training en om mijn werkervaring te kunnen aantonen ten behoeve van certificering.
Ik bewaar die gegevens in een adressenlijst in een beveiligde map en ik geef geen informatie aan derden over wie mijn cliënten zijn.

Ik bewaar de volgende gegevens:

  • Naam en voornaam
  • Datum eerste en laatste gesprek en aantal gesprekken
  • Een trefwoord voor het onderwerp van de coaching
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Naam, adres, e-mail en telefoonnummer van een andere contactpersoon als jij niet zelf de opdrachtgever bent
  • Factuurgegevens

Als je na afloop van je coachtraject of training wilt dat ik die gegevens verwijder, kan je me daartoe verzoeken door middel van een e-mail of telefoontje. Ik zal de gegevens direct verwijderen uit mijn bestand. Facturen, die ik moet bewaren voor de belastingdienst, zal ik niet verwijderen.

Inhoud van wat we bespreken

Ik deel geen informatie over de inhoud van wat we bespreken. Dat geldt ook wanneer je niet zelf opdrachtgever bent, bijvoorbeeld als je werkgever, een vriend of een familielid de begeleiding betaalt. Wanneer je niet zelf opdrachtgever bent zal ik nooit informatie die wij uitwisselen, delen met de opdrachtgever.

Het kan voorkomen dat ik in intervisie of supervisie met collega's of een supervisor praat over wat er in onze gesprekken is gebeurd. Dat doe ik altijd zonder je naam en andere gegevens te noemen en het gaat dan over mijn handelen en niet over jou.

Tijdens een coachtraject maak ik aantekeningen die ik gebruik om vervolgsessies voor te bereiden. Ik bewaar die aantekeningen achter slot en grendel met alleen je voornaam als referentie. Na afloop van het traject vernietig ik ze.

Certificering

Als je een verklaring voor me hebt ondertekend waarmee ik mijn ervaring kan aantonen voor een certificerende instantie, bewaar ik die verklaring op papier achter slot en grendel of digitaal in een beveiligde map. Verder bewaar ik na afloop van het traject je naam, aantal gesprekken, datum eerste en laatste gesprek, functietitel en een trefwoord voor het onderwerp van de coaching.

Beveiligde verbinding

Als je gebruik maakt van een formulier op mijn site, worden deze gegevens versleuteld verstuurd (https://) doordat ik met mijn site gebruik maakt van een SSL certificaat.

Boeking via derden

Wanneer je mijn diensten hebt geboekt via een derde, maak ik gebruik van de gegevens die me door die derde ter beschikking zijn gesteld en die bewaard worden door de derde. Ik werk dan volgens de privacyregels van die derde.
Ik verstrek je gegevens niet aan derden, tenzij op jouw verzoek of met jouw instemming.

Marketing

Facebook
Ik maak, om te vertellen waarmee ik me bezig houd, gebruik van een Facebook-pagina. Voor het bezoek aan de pagina gelden de privacy-regels van Facebook.
Nieuwsbrief
je kan je via deze site aanmelden om meldingen te ontvangen van nieuwe blogs.
Om die mails te kunnen verzenden gebruik ik de naam en het e-mailadres die je hebt ingevuld bij het aanmelden voor de mails. Deze gegevens worden bewaard op een beveiligde pagina bij mijn webhoster.
Onder aan elke e-mail die je zo krijgt, staat een link waarmee je je kan afmelden voor die mails. Vanaf het moment dat je je hebt afgemeld, ontvang je geen e-mails meer van deze site en wordt je naam en e-mailadres uit de lijst verwijderd.