Je moet het zelf doen en je hoeft het niet alleen te doen


het perfecte plaatje

Jij & het perfecte plaatje

Je ziet op instagram, snapchat, facebook, overal, fantastische maaltijden, mooie reizen, prachtige lichamen en de leukste feesten en festivals.
Het perfecte plaatje.
En jij moet ook zo gelukkig zijn.
“vaargeulen”

Jij & Keuzes

Keuzes, keuzes, keuzes.
Er zijn zoveel mogelijkheden. Je zou er keuzestress van krijgen. Hoe ga je met al die mogelijkheden om? Wat is een juiste keuze voor jou?
lucifer

Stress & Burn-out

Vaak moe? Moe aan het eind van de werkweek of aan het eind van de werkdag? Heb je er nog grip op? Heb je nog overzicht over je werk? Heeft dat invloed op je vrije tijd of op je relaties? Hoe lang kan het nog zo door gaan met die stress? Een burn-out ligt op de loer.
plantje

Jij & Verantwoordelijkheid

Je neemt je werk serieus en je neemt veel verantwoordelijkheid op je. Maar waar ben je eigenlijk verantwoordelijk voor? Hoe zorg je dat je niet alleen je verantwoordelijkheid neemt voor je werk maar ook voor je zelf?
“road

Jij & je Loopbaan

Je werk is niet leuk meer. Je hebt een prima leven en doet veel leuke dingen, fijne collega's, dat wel. Maar op maandag heb je echt geen zin om naar je werk te gaan. Of misschien is het nog niet zo ver gekomen, maar twijfel je wel of dit werk wel het beste voor je is. Maar wat dan wel?
“vulkaan“

Jij & Collega’s

Daar gaan we weer. Die collega begrijpt weer niet wat je bedoelt. Waarom gaat het toch steeds mis tussen jullie? Wat kun je er aan veranderen?
alleen

Ziekte & Rouw

Er is een ernstige ziekte geconstateerd bij jou of bij een dierbare. Je leven staat op z'n kop, de grond is onder je voeten weggeslagen. Je hebt een veilige plek nodig om te ontdekken hoe je verder moet.
“vraagteken“

& Jij?

Waar zit je mee?
Wat is jouw doel?
Waar wil jij mee aan de slag?

Nu is het tijd

Mail me je vraag
Je moet het zelf doen en je hoeft het niet alleen te doen