Life-coaching

Voor wie is Life-coaching bedoeld?

Contact voor een gratis oriëntatiegesprek
Sta je voor een keuze? Loop je ergens mee vast?  Dan is Life-coaching iets voor jou.
Ik help je, praktisch en doelgericht, om de juiste vragen en antwoorden te vinden. Daarmee kan jij nieuwe betekenis geven aan wat jij doet en vol zelfvertrouwen verder met je volgende stap.

wacht deze stoel op jou?

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

Om weer sterker in je schoenen te staan in je leven kun je bij mij terecht.

  • Hoe voldoe ik aan het perfecte plaatje?
  • Wat moet ik met al die keuzes?
  • Hoe zorg ik voor balans in mijn leven?
  • Ik weet niet wat ik met mijn emoties aan moet. Hoe doe ik dat?
  • Hoe voorkom ik dat ik verder opgebrand raak?
  • Wat moet ik nu ik alleen ben achtergebleven?
  • Hoe moet ik verder na dat slechte nieuws?

En andere vragen die er op gericht zijn om verder te komen in je leven en optimaal te floreren.

Contact voor een gratis oriëntatiegesprek

Wat doen we in Life-coaching?

Oriëntatiegesprek

We beginnen met een gratis oriëntatie-gesprek want de klik tussen cliënt en coach is de belangrijkste factor in een coachtraject. Daarom kun je vrijblijvend kennismaken zodat we samen kunnen onderzoeken of we goed kunnen samenwerken.

gesprekken en opdrachten

Ik zorg voor veiligheid en vertrouwen zodat je je op je gemak voelt. Ik heb de beschikking over verschillende coachings-technieken en samen met jou bepaal ik wat het beste past bij jou. Als het kan werken we praktisch en taakgericht en als het nodig is gaan we de diepte in. Je leert jezelf beter kennen en dat kan confronterend zijn. Soms geef ik je een opdracht mee om iets te ontdekken of uit te zoeken.

Mijn werkwijzen zijn voor een groot deel gebaseerd op uitgangspunten van de positieve psychologie. Dat betekent bijvoorbeeld meer kijken naar wat wel werkt dan naar de oorzaken van een probleem. Het doel is floreren als mens. Dat floreren is iets anders dan dat iedereen altijd blij moet zijn. Het gaat ook om zingeving. Ook in ellende en tegenslag kan je je als mens ontwikkelen, ontdekken wat er toe doet.

In beweging

Naast praten en denken gaan we soms aan de slag met ervaren en voelen, omdat je een probleem dat veroorzaakt is door gedachten het beste kunt oplossen door iets anders te doen dat meer oplevert. Voelen doe je met je hele lijf en niet alleen met je brein en daarom komen we vaak in beweging waarbij we samen door de kamer lopen zodat je vanuit verschillende posities en verschillende invalshoeken ervaart hoe dat is en wat er verandert. Zo kom je tot nieuwe gezichtspunten.

Afronding

In het laatste gesprek evalueren we in hoeverre je je doelen hebt bereikt en wat je volgende stappen zijn. Als dat gewenst is kunnen we een vervolggesprek plannen om na verloop van tijd nog eens te zien hoe het gaat.

Contact voor een gratis oriëntatiegesprek

of bel me op 06 392 15 636 of mail naar Coach@janfrits.nl

Tarieven

Effect coaching wetenschappelijk aangetoond

Dat coaching gunstige resultaten oplevert is keer op keer aangetoond. Coaching is een effectieve maatregel in organisaties. Coaching heeft positief effect op de persoon. Van verbeteren van vaardigheden tot algeheel welbevinden.  Zie bijvoorbeeld deze studie

De klik

Ook uit onderzoek gebleken: de klik tussen cliënt en coach is het belangrijkste werkzame bestanddeel van coaching.
Daarom kun je vrijblijvend kennismaken zodat we samen kunnen onderzoeken of we goed kunnen samenwerken.

Contact voor een gratis oriëntatiegesprek

of bel me op 06 392 15 636 of mail naar Coach@janfrits.nl

Direct aan de slag met Powercoaching

diverse methoden en technieken