Coaching

Coaching Life en loopbaan

Contact voor een gratis oriëntatiegesprek

Als je met levensvragen of loopbaanvragen aan de slag wilt en je weet niet hoe; dan kan ik je coachen: Life-coaching en loopbaancoaching.
Ik help je, praktisch en doelgericht, om de juiste vragen en antwoorden te vinden. Daarmee kan jij nieuwe betekenis geven aan wat jij doet en vol zelfvertrouwen verder met je volgende stap.

coach Jan Frits

Direct aan de slag met Powercoaching


Zo werk ik als coach

Ik zorg voor veiligheid en vertrouwen zodat je je op je gemak voelt. Ik heb de beschikking over verschillende coachings-technieken en samen met jou bepaal ik wat het beste past bij jou. Als het kan werken we praktisch en taakgericht en als het nodig is gaan we de diepte in. Je leert jezelf beter kennen en dat kan confronterend zijn.

Mijn werkwijzen zijn voor een groot deel gebaseerd op uitgangspunten van de positieve psychologie. Dat betekent bijvoorbeeld meer kijken naar wat wel werkt dan naar de oorzaken van een probleem. Het doel is floreren als mens.
Ik ben één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine en ik ben één van de Senior Coaches van Gortcoaching en ik ben aangesloten bij Gingermood.

In beweging

Naast praten en denken gaan we soms aan de slag met ervaren en voelen, omdat je een probleem dat veroorzaakt is door gedachten het beste kunt oplossen door iets anders te doen dat meer oplevert. Voelen doe je met je hele lijf en niet alleen met je brein en daarom komen we vaak in beweging waarbij we samen door de kamer lopen zodat je vanuit verschillende posities en verschillende invalshoeken ervaart hoe dat is en wat er verandert. Zo kom je tot nieuwe gezichtspunten.

Contact voor een gratis oriëntatiegesprek


of bel me op 06 392 15 636 of mail naar Coach@janfrits.nl

life- en loopbaancoaching

Life-coaching

Loopbaancoaching

Tarieven

ieder heeft zijn eigen berg