Coaching

Coaching Life en loopbaan

Als je met levensvragen of loopbaanvragen aan de slag wilt en je weet niet hoe; dan kan ik je coachen: Life-coaching en loopbaancoaching.
Ik help je, praktisch en doelgericht, om de juiste vragen en antwoorden te vinden. Daarmee kan jij nieuwe betekenis geven aan wat jij doet en vol zelfvertrouwen verder met je volgende stap.

soms sta je op de top - dat kan je bereiken met coaching
Plan direct een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

Life-coaching     Loopbaancoaching

Zo werk ik als coach

Ik zorg voor veiligheid en vertrouwen zodat je je op je gemak voelt. Ik heb de beschikking over verschillende coachings-technieken en samen met jou bepaal ik wat het beste past bij jou. Als het kan werken we praktisch en taakgericht en als het nodig is gaan we de diepte in. Je leert jezelf beter kennen en dat kan confronterend zijn.

Mijn werkwijzen zijn voor een groot deel gebaseerd op uitgangspunten van de positieve psychologie. Dat betekent bijvoorbeeld meer kijken naar wat wel werkt dan naar de oorzaken van een probleem. Het doel is floreren als mens.

Effect coaching wetenschappelijk aangetoond

Dat coaching gunstige resultaten oplevert is keer op keer aangetoond. Coaching is een effectieve maatregel in organisaties. Coaching heeft positief effect op de persoon. Van verbeteren van vaardigheden tot algeheel welbevinden.  Zie bijvoorbeeld deze studie

In beweging

Naast praten en denken gaan we soms aan de slag met ervaren en voelen, omdat je een probleem dat veroorzaakt is door gedachten het beste kunt oplossen door iets anders te doen dat meer oplevert. Voelen doe je met je hele lijf en niet alleen met je brein en daarom komen we vaak in beweging waarbij we samen door de kamer lopen zodat je vanuit verschillende posities en verschillende invalshoeken ervaart hoe dat is en wat er verandert. Zo kom je tot nieuwe gezichtspunten.

De klik

Ook uit onderzoek gebleken: de klik tussen cliënt en coach is het belangrijkste werkzame bestanddeel van coaching.
Daarom kun je vrijblijvend kennismaken zodat we samen kunnen onderzoeken of we goed kunnen samenwerken.

Plan direct een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

of bel me op 06 392 15 636 of mail naar Coach@janfrits.nl

life- en loopbaancoaching

Life-coaching Loopbaancoaching

Tarieven