Loopbaancoaching

Voor wie is loopbaancoaching bedoeld?

Twijfel je over je volgende stap, zit je niet helemaal op je plek in je huidige functie wil je iets anders maar weet je niet wat? Dan is loopbaancoaching iets voor jou.
Ik help je, praktisch en doelgericht, om de juiste vragen en antwoorden te vinden. Daarmee kan jij nieuwe betekenis geven aan wat jij doet en vol zelfvertrouwen verder met je volgende stap.

happy people

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

Voor een nieuwe impuls voor een goede stap in je loopbaan, kan je bij mij terecht.

  • Ik wil iets anders maar weet niet wat en hoe
  • Hoe kom ik beter tot mijn recht in mijn huidige functie?
  • Wat kan ik? Wat wil ik?
  • Hoe zorg ik voor balans?
  • Wie ben ik als professional?
  • Hoe kan ik me verder ontwikkelen?
  • Waarvoor ben ik verantwoordelijk? Hoe neem ik mijn verantwoordelijkheid?
  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen
  • Wat is mijn missie?

En andere vragen die er op gericht zijn dat je (weer) gaat floreren in je werkende leven.

Contact voor een gratis oriëntatiegesprek

Wat doen we in een loopbaantraject?

Oriëntatiegesprek

We beginnen met een gratis oriëntatie-gesprek want de klik tussen cliënt en coach is de belangrijkste factor in een coachtraject. Daarom kun je vrijblijvend kennismaken zodat we samen kunnen onderzoeken of we goed kunnen samenwerken.

Gesprekken en opdrachten

We praten met elkaar in doelgerichte gesprekken, vaak aan de hand van huiswerkopdrachten. Gaandeweg krijg je meer duidelijkheid en uiteindelijk ben je  klaar voor de volgende stap in je loopbaan. Je hebt dan een duidelijke visie op wie je bent en wat je te doen staat.

Afronding

In het laatste gesprek evalueren we in hoeverre je je doelen hebt bereikt en wat je volgende stappen zijn. Als dat gewenst is kunnen we een vervolggesprek plannen om na verloop van tijd nog eens te zien hoe het gaat.

Tarieven

 

Contact voor een gratis oriëntatiegesprek

of bel me op 06 392 15 636 of mail naar Coach@janfrits.nl

Effect coaching wetenschappelijk aangetoond

Dat coaching gunstige resultaten oplevert is keer op keer aangetoond. Coaching is een effectieve maatregel in organisaties. Coaching heeft positief effect op de persoon. Van verbeteren van vaardigheden tot algeheel welbevinden.  Zie bijvoorbeeld deze studie

De klik

Ook uit onderzoek gebleken: de klik tussen cliënt en coach is het belangrijkste werkzame bestanddeel van coaching.
Daarom kun je vrijblijvend kennismaken zodat we samen kunnen onderzoeken of we goed kunnen samenwerken.

Contact voor een gratis oriëntatiegesprek

of bel me op 06 392 15 636 of mail naar Coach@janfrits.nl

wacht deze stoel op jou?

Tarieven