Het duurt nog bijna een jaar voordat het valentijnsdag is

Gisteren was het valentijnsdag. Veel mensen geven op die dag blijk van hun liefde. Kaartjes, bloemen, cadeautjes of andere attenties. Gebaseerd op de naamdag van Valentijn die in het jaar 496 heilig werd verklaard. De gewoonte om die attenties te geven, soms anoniem, komt uit Engeland en de Verenigde Staten en is sinds midden jaren negentig in Nederland doorgedrongen.

Vandaag is het drie jaar geleden dat mijn vader stierf. In de tijd daarvoor heb ik nog tegen hem kunnen zeggen wat ik te zeggen had. Ik ben daar blij mee.

Het duurt nog bijna een jaar voordat het valentijnsdag is. Dit jaar duurt het zelfs nog een dag langer omdat het een schrikkeljaar is. Waarom zou je wachten met het tonen van je genegenheid? Je weet nooit wat er in de tussentijd allemaal kan gebeuren.
Als je iemand iets te zeggen hebt, doe het dan.

Wil je een abonnement op mijn blog, vul dan je naam en e-mailadres in. 

Loading